Köp nu, betala senare med Klarna

OKTOBER 23, 2021 av Julie K.

Håll din waver rätt - 3 enkla tips!

Att hålla din nya waver rätt är det första steget till de vackra och lättgjorda vågorna du har gått och väntat på. Vi har samlat 3 tips som är helt grundläggande för den bästa möjliga hårstylingsupplevelsen med Nectarine Waver. Det kan ta några försök innan du hittar vilken metod som fungerar allra bäst för dig.

1. Vänd på waveren

Håll waveren så att det lilla grå greppet är vänt mot dig. Håll fast om waveren och använd tummen för att öppna och stänga waveren på det lilla grå greppet. På det sättet har du mest kontroll på waveren, så att du kan skapa de vackraste vågorna.

Nectarine Waver

2. Håll waveren lite öppen

Låt waveren vara en liten bit öppen i stylingen av topparna. För att undgå en tydlig övergång i håret vid dina rötter från den första vågen ska du hålla waveren lite öppen. Detta så att håret fortfarande blir uppvärmt samtidigt som waveren inte klämmer allt för hårt på håret.Genom att följa det första tipset kommer den första vågen också att vända sig utåt istället för en hård våg inåt i håret och du slipper återigen den skarpa övergången från rötter till våg.

3. Likadana vågor

När du flyttar waveren längre ner efter första klämmen rekommenderar vi att du startar den andra klämmen vid den nedersta vågen du precis gjort. Så säkerställer du att det blir symmetriska vågor i hela håret.

Kolla även in våra sociala medier där vi regelmässigt postar tutorials och hårstylingstips.

Relaterade blogginlägg